Autor: Hando Sinisalu • 10. märts 2021

Noortele viib koroonainfo kohale mitte riiklik tänitamine, vaid mõjuisik

Mõjuisikud on oma vastutustundetu pidutsemisega pälvinud viimastel päevadel palju kriitikat. Rääkisime tuntud juutuuberi ja instagrammeri Maria Rannaväliga sellest, milline on mõjuisikute vastutus eelkõige oma noorte jälgijate ees.
Maria Rannaväli
Foto: Photo:Marko Mumm

Juttu tuli ka sellest, kuidas riik võiks noortele koroonainfo levitamisel panustada mitte formaalsetele kanalitele, vaid mõjuisikutele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700