Autor: Enn Tosso • 15. mai 2024

Meemiaktsia GameStop jätkas tänu suunamudijale oma kiiret rallit

Sellel Sony Picturesi välja antud pildil on Paul Dano Keith Gilli rollis filmist "Dumb Money".
Foto: Claire Folger
GameStopi aktsia (GME) tõusis teisipäeval peaaegu 100 protsenti, mis on jätk eilsele rallile, kui videomängude jaemüüja aktsiad tõusid 74%. Hinnakasvu põhjustas sotsiaalmeedia mõjuisiku ja investori Roaring Kitty naasmine X-i keskkonda.

Esmaspäeval tõusis aktsia päeva sees koguni 110% ja sellega kauplemine peatati mitu korda liigse volatiilsuse tõttu. Ralli põhjustas sotsiaalmeedia lemmiku Keith Gilli naasmine, kes põhjustas GameStopi meemiaktsia ralli juba 2021. aastal. Teisipäeval klientidele saadetud teates kirjutas DataTrek Researchi kaasasutaja Nicholas Colas, et praegune ralli meenutab talle 2021. aasta sündmusi, kui GameStopi aktsia tõusis jaanuaris 1 500%, kuid kaotas hiljem suure osa sellest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700