Autorid: Laura Reiter, Rivo Sarapik • 25. aprill 2024

Miltton New Nordics juht: uhke tunnistada, et olen palju vigu teinud

Miltton New Nordicsi juht ja selle aasta parima juhi konkursi üks finalist Annika Arras tunnistab, et on elus palju vigu teinud ja märkis, et mingites asjades läbipõrumine on hädavajalik.
Annika Arras: “Väikeses Eestis ei saa väga paljusid sildu põletada ja inimestega tuleb häid suhteid hoida.”
Foto: Andras Kralla

Annika Arras vastas küsimusele, kuhu juhina tema aeg peamiselt kulub, et konsultatsiooniettevõtte juhina käivad kliendisuhted ja oma inimeste hoidmine kogu aeg käsikäes ning sealt tulenevalt kulub ka tema aeg klientide ja oma inimeste vahel. Ta märkis, et inimestega töötamine toob väga palju rõõmu, aga ka probleeme ning see on tee, mida mööda ta igapäevaselt kõnnib.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700