Autor: Laura Reiter • 16. aprill 2024

Eesti agentuur hakkab kujundama Helsingi linna visuaalset nägu

Agentuuri Rakett tiim saavutas auhinnalise kolmanda koha Helsingi linna korraldatud disainipartneri leidmise konkursil, kus osales 29 Soome disainibürood. Kujundustööde eelarvemaht on kokku kolm miljonit eurot.
Agentuuri Rakett loovjuhti Priit Isokit üllatas, et Soomes on agentuuri tunnihind kõigest 15 protsenti kallim kui Eestis.

Raketi tehtud töö kvaliteeti hinnati niivõrd kõrgelt, et on järgmise kahe aasta jooksul üks viiest disainipartnerist, kes kujundavad Helsingi linna visuaalse maailma. Kujundustööde eelarvemaht ilma käibemaksuta on kokku kolm miljonit eurot.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700