Autor: Meelika Riiberg • 1. aprill 2024

T1 kogemuslugu: mida teha probleemse brändiga?

Uuenduslikud lähenemised, mis toetuvad eristuvusele ja oma niši leidmisele, on võimaldanud T1 keskusel alustada oma eduloo kirjutamist, näidates, et innovatsiooni ja selge visiooniga on võimalik ületada isegi kõige keerukamad takistused, rääkis T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.
T1 keskuse juht Tarmo Hõbe tänavusel Passwordil.
Foto: Marko Mumm

T1 avati 2018. aasta novembris, kuid juba kahe aasta pärast läks see pankrotti. “Selle ajal jooksul ei ilmunud peaaegu ühtegi positiivset artiklit T1 kohta,” sõnas Tarmo Hõbe tänavuse Passwordi ettekandes, lisades, et kriitika hõlmas hoone inimtühjust, rentnike “pantvangis” hoidmist, pinnuks silmas oli teiste kaubanduskeskuste lähedus ja arvati, et hoone tuleks üldse maha lammutada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700