Autor: Johannes Sepp • 25. märts 2024

Inspiratsiooni pakkuv videosisu toob täna sotsiaalmeedias kõige paremaid tulemusi

Agentuuri Vaas digivaldkonna loovstrateeg Johannes Sepp sõnas, et sotsiaalmeedia sisu on tulemuste saavutamisel A ja O ja see ei tohi olla liiga müüv ning peab lähtuma sellest, mida tarbija väärtustab, mitte mida bränd pakkuda või müüa soovib.
Vaasi digivaldkonna loovstrateeg Johannes Sepp sõnas, et orgaaniline tulemuslikkus on kõige populaarsemates kanalites Facebookis ja Instagramis langenud juba enam kui viis aastat.

Küsimusele, milliseid muutuseid digiturunduses näevad agentuuride esindajad ja kas turul on toimumas muudatusi klientide kanalite rõhuasetuses, vastas Johannes Sepp, et kui eesmärgiks on tulemuste kasvatamine, siis aina olulisemaks on muutunud sotsiaalmeedia spetsialistide kaasamine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700