Autor: Best Marketing • 21. veebruar 2024

Turundajate palgaootus on aastaga vähenenud. Konkurents on teinud aga tubli hüppe

Turundajate palgaootus on töökohta vahetades 5 protsenti vähem kui eelmisel aastal samal ajal, näitavad CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri korraldatud tööturu-uuringu tulemused. Konkurents turundussektoris on aastaga kerkinud ja igale teisele turundajale on uut tööd pakutud.
49 protsenti turundajatest on saanud kutseid uuele töökohale kandideerimiseks, selgus uuringu tulemustest.
Foto: Unsplash

Turundajate palgaootus on töökohta vahetades 2523 eurot kätte, mida on 5 protsenti vähem kui eelmisel aastal samal ajal, ületades reaalselt teenitavat palka 717 euroga ehk palgasurve on 28 protsenti. Võrreldes eelmise aastaga on turundajate oodatav palk langenud 5 protsenti ja palgasurve vähenenud kolm protsendipunkti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700