Autorid: Indrek Mäe, Eget Velleste • 16. veebruar 2024

Rüütsalu: iga lugeda oskav eestlane käib Delfist läbi

Ekspress Grupi möödunud aasta müügitulu oli kasvus, ent kasum langes. Eriti rahul on grupi juht Mari-Liis Rüütsalu Delfi katvusega.
Mari-Liis Rüütsalu
Foto: Erlend Štaub

16. veebruari hommikul avaldatud Ekspress Grupi tulemusi kommenteerides ütles Mari-Liis Rüütsalu, et tulemustega ollakse rahul. Ta tõdeb, et hoolimata raskest majanduskeskkonnast pole reklaamitulud langenud ning lätlastel ja leedukatel on kasvanud valmisolek maksta meediasisu eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700