Autor: Laura Reiter • 1. veebruar 2024

Best Marketing tähistas 20. juubelit

31. jaanuaril kogunesid Äripäeva kontoris Best Marketingi asutajad, pikemaajalised koostööpartnerid ja turundajad ning reklaamiagentuuride esindajad, et tähistada Best Marketingi 20. juubelit. Lisaks auhinnati 2023. aasta parimaid reklaamiagentuure Baltikumis.
Vestluspaneelis vasakult Georgi Viies, Marina Jõgi, Tiia Nõmm ja Margo Veskimägi
Foto: Äripäev

Best Marketingil täitus 2023. aasta detsembris 20 tegutsemisaastat. Ettevõtmise alguspunktiks võib lugeda esimest “Baltic Marketing and Advertising” paberajakirja numbrit, mis ilmus 2003. aasta jõulude ajal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700