Autor: Laura Reiter • 26. jaanuar 2024

Lääne-Virumaa võtab kasutusele uue brändi ja kohaturundusstrateegia

Lääne-Virumaa maakond tutvustas 25. jaanuaril oma uut visuaalset identiteeti ja kohaturundusstrateegiat. Selle tagamaid avavad Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum ja disainiagentuuri Velvet produtsent Maris Teder.
Foto: Velvet

Uue brändi ja kohaturundusstrateegia eesmärgiks on muuta maakond mitte ainult märgatavaks, vaid ka vastupandamatuks sihtkohaks turistidele, ettevõtjatele ja elanikele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700