Autor: Triin Tähnas • 9. jaanuar 2024

Triin Tähnas: influencer-üritused aitavad kogeda brändi väärtusi

Suhtekorraldusagentuuri PR Strategies turundusvaldkonna juht Triin Tähnas räägib, kuidas korraldada mõjuisikute üritust, mis läheb päriselt korda ja avaldab pikemaajalisemat mõju kui pelk paar tundi üritust.
PR Strategies turundusvaldkonna juht Triin Tähnas.
Foto: Sandra Palm

Täna on influencer-turundusel juba paljude brändide turundusplaanis oluline roll ja mõne toote puhul võib see olla lausa parim viis turundamiseks. Mõjuisikute kasutamine turunduskanalina aitab jõuda õige sihtrühmani lähtuvalt mõjuisiku enda nišist ja huvidest ning kasvatada brändi tuntust ja usaldust. Mõjuisik on jälgijatele nagu usaldusväärne sõber ning sellel samal usaldusel sõidab ka koostööd telliv bränd.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700