Autor: Best Marketing • 24. november 2023

Lidli üleeuroopaline jõulureklaam filmiti Eestis

Euroopa tele- ja veebikanalitesse jõudis Lidli tänavune pühade reklaamklipp, milles näeb mitmeid äratuntavalt Tallinnas filmitud kaadreid. Pühadeklipp jõuab ekraanidele näiteks nii Hispaanias, Itaalias Suurbritannias kui ka Poolas ja Taanis.

Klipis nähtavas jõululoos leiab aset fiktiivses linnas, kuid tähelepanelik vaataja võib mõnes kaadris ära tunda näiteks Tallinna südalinnas asuva Roosikrantsi tänava ning siin-seal vilksab läbi ka mõni ajalooline puitmaja, mis on omane Tallinna kesklinnale ja seda ümbritsevatele asumitele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700