Autor: Laura Reiter • 23. november 2023

Eestis maandunud uus bränd Balcia tahab näidata, et kindlustusvaldkond ei pea olema igav

Eesti turule sisenes äsja uus kindlustusbränd Balcia, mis positsioneerib end challenger elustiilibrändina, mis püüab nooremat sihtrühma. Balcia Eesti juht Denis Nikolajev sõnas, et Eesti digitaliseerituse tase on midagi, mis sobib nende toodetega ja lisas, et lansseerimise digikampaania aitas luua agentuur Mediabrands Digital.
Balcia Eesti juht Denis Nikolajevi sõnul käivitasid nad Eestis lansseerimistegevused vaid 90 päevaga.

Denis Nikolajev kommenteeris, et Balcia on oma põhiolemuselt challenger bränd - alates sellest, kuidas nad oma tooteid valmistavad, oma partnerite ja klientidega suhtlevad, oma tulevikku planeerivad ja lõpetades sellega, kuidas välja näevad, räägivad ja tegutsevad. Ta märkis, et nende eesmärk on muuta kindlustus inimestele kättesaadavaks ja arusaadavaks. „Hoiame alati meeles, et saame mõju avaldada ainult läbi uute tehnoloogiate kaasamisega ja uute viiside leidmisega, kuidas asju paremaks muuta. Kui vaatasime peale, mille eest meie bränd seisab, järeldasime, et standardne lähenemine ei tööta,“ selgitas ta ja lisas, et kui nad soovivad, et inimesed (eriti Z-generatsioon) neid ära kuulaksid, peavad nad eristuma oma välimuse ja häälega - antud juhul mängivad siin põhirolli brändi positsioneerimine ja identiteet.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700