Autor: Best Marketing • 2. november 2023

GALERII: Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2023

1. novembril toimus Fotografiskas Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents, kus seekord oli fookuses strateegilise kommunikatsiooni väljakutsed. Traditsiooniliselt kuulutati konverentsil välja TOP 3 kommunikatsiooniagentuuri ja esimest korda ajaloos ka Aasta kommunikatsioonijuht 2023 võitjad.

Esinejatena astusid teiste seas üles kommunikatsioonispetsialist Raul Rebane, LHV Groupi juht Madis Toomsalu, Narva endine linnapea Katri Raik ja meelelahutaja Brigitte Susanne Hunt. Päeva modereeris muuseumikaardi turundusjuht ja meelelahutaja Liina Pulges.

Vaata galeriid siit:

Kommunikatsiooniagentuuride TOP ja Aasta Kommunikatsioonijuht autasustamine

Täname kõiki osalejaid ja toetajaid.

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2024 toimub 6. novembril! Registreeru juba varakult järgmise aasta konverentsile SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700