Autor: Laura Reiter • 10. oktoober 2023

Aasta Digitegu 2023 võitja case study: Goldtime’i müügitulu hüppeline kasv tänu CAPIle

Pärast CAPI seadistamist ja andmete najalt tehtud muudatuste tegemist sihtimises tõusis Goldtime’i always-on remarketing kampaaniate müügitulu 263 protsenti. Tulemus tõi agentuurile Convertal Aasta Digitegu 2023 võidu andmetel tugineva turunduse, AI kasutamise kategoorias.
Näide Goldtime'i reklaamist

OLUKORD TURUL

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700