Autorid: Mervi Pirhonen, Birgit Karus • 6. oktoober 2023

Turundusstrateegid: reklaamivaba Facebook võib drastiliselt kukutada ettevõtete müüginumbreid

Facebooki ja Instagrami emaorganisatsioon Meta andis värskelt teada, et kaalub Euroopa Liidu andmekaitse nõuetest (GDPR) lähtuvalt oma platvormidel reklaamivaba tasulise versiooni lansseerimist. Turundajate hinnangul võib sellel olla Euroopas tegutsevate ettevõtete müügile märkimisväärne mõju.
Mervi Pirhonen ja Birgit Karus digiturundusagentuurist NOH Production.
Foto: Eneli Riim

NOH Production agentuuri strateegide Mervi Pirhoneni ja Birgit Karuse sõnul omab seesugune otsus mõju nende klientidele nii Eestis kui ka mujal. “Metas turundamine on täna iga eduka müügiorganisatsiooni alustala – ka kõige konservatiivsematele ärivaldkondadele on selge, et tarbija elab digikanalites, eeskätt sotsiaalmeediavõrgustikes,” ütles Pirhonen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700