Autorid: Mervi Pirhonen, Birgit Karus • 19. juuli 2023

Turunduskulusid saab keerulistel aegadel pea sendi pealt prognoosida

Kuidas majanduslikult keerulistel aegadel turunduskulusid optimeerida, kirjutavad turundusagentuuri NOH Production partnerid Mervi Pirhonen ja Birgit Karus, tuues muu hulgas välja, et kahekuuline turunduspaus digikanalites tähendab arvestatava käibega e-poe müügile 50protsendilist langust juba kolmandal kuul.
NOH Productioni partner Birgit Karus.

Rasked ajad, rohkem turundust? Ei ja jaa. On tõsi, et reklaamide mõju müügitulemustele muutub keerulises majanduskeskkonnas kallimaks, sest müügitunneli konversioonihinnad tõusevad. Ostu eest makstavat hüppelist turunduse hinnatõusu näeme täna agentuuritöös mitmes sektoris.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700