Autor: Anni Rahula • 6. september 2023

Anni Rahula: näen AI loodud sisus suurt varjukülge ja vasturääkivust

Turundajad, ärgem kahjustagem seda habrast usaldust, mis meil veel alles on, kirjutab arvamusartiklis sotsiaalmeedia koolitaja ja sisulooja Anni Rahula, ja lisab, et brändid ja sisuloojad murravad järjest enam pead, kuidas olla võimalikult aus ja autentne ja siis tuleb meile uus tööriist, mis lubab meie elu pealtnäha paremaks muuta.

Valmistades ette oma peagi algavat sotsiaalmeedia koolitust, ei saa üle ega ümber tehisintellekti teemaploki lisamisest. Selle parimatest nippidest ja trikkidest, et turundajad ja sisuloojad AI tööriistadest parima saaks võtta. Paraku näen siin ka varjukülge.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700