Autor: Best Marketing • 22. august 2023

Telia sai uue digiturunduse osakonna juhi

Augustikuu alguses asus Telia Eesti digiturunduse osakonda juhtima Emilie Toomela. Kogenud turundajana toob ta kaasa väärtuslikke strateegiaid ja praktikaid nii Boltist, erinevatest Eesti start-upidest kui avalikust sektorist.
Telia uus digiturunduse osakonna juht Emilie Toomela tuleb Boltist.

Emilie Toomela juhtis enne Teliasse tulekut Bolti globaalset turunduse automatiseerimise tiimi, mis on suunatud Bolti 150 miljoni takso- ja renditeenuste kasutajatele 45 riigis üle maailma. Lisaks Boltile on tal väärtuslik enam kui kümneaastane kogemus turunduse- ja kommunikatsioonijuhtimises nii era- kui ka avalikust sektorist. Tal on kogemusi avalike suhete nõunikuna majandusministeeriumis, turunduse- ja kommunikatsiooni juhina tehnoloogiaettevõtetes ja start-up ettevõtete mentordamises.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700