Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 4. august 2023

BalticBest 2023 žüriiliige: minu suurim väljakutse on eirata lihtsamat teed

Tänavuse BalticBesti žüriiliikme ja Läti agentuuri Magic loovjuht Reinis Traidase sõnul on tema jaoks suurim väljakutse kutsuda klienti üles püüdma enamat ja olla julgem. Loovate ideede genereerimise kohta märkis ta aga, et huvitavad teadmised sageli igasuguse loovuse võtmeks.
Reinis Traidas

Mis on sinu töös täna suurim väljakutse, mis sind öösiti üleval hoiab?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700