Autor: Best Marketing • 8. mai 2023

Ekspress Grupi juhtkond saab täiendust

Meediakontserni ASi Ekspress Grupp juhatusega liitub Karl Anton, kes hakkab 5. juunist vastutama kontserni arendustegevuse eest.
Karl Anton
Foto: Erakogu

Ekspress Grupi nõukogu otsustas valida arendusjuhi kohale pikaaegse telekommunikatsiooni valdkonna juhikogemusega Karl Antoni. „Karl Antonil on suurte organisatsioonide kogemus koos põhjaliku telekommunikatsiooni ja meedia taustaga. Tema digitaalse valdkonna tundmine aitab Ekspress Grupi digitulude kasvatamise strateegiat veelgi paremini suunata,“ rõhutas Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu, kelle sõnul hakkab Anton vastutama nii Ekspress Grupi tegevuste planeerimise kui ka äristrateegia arendamise ja optimeerimise eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700