Autor: Linda Eensaar • 30. jaanuar 2023

Reklaamiekspert valimisloosungitest: selle võistluse panid kinni sotsid

Tänavusi erakondade valimissloosungeid analüüsides märgib reklaamiekspert ja loovjuht Uku Nurk, et neil kõigil on üks ühine joon – teiste erakondade valijaid püüdma ei ole mindud ehk laieneda ei soovita, suunates sõnumid vaid enda valijatele.

“Sotsiaaldemokraatide valimisslogan “Toimetulek on julgeolek!” on minu arvates okei sõnum, selle tekst on tugev. On suur oskus lühikese sloganiga juba öelda midagi ja tundub, et sotsiaaldemokraadid on sellega suhteliselt hästi toime tulnud,” rääkis Nurk Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates, tuues muu hulgas välja, et mida keerulisem on ümbritsev olukord, seda pehmemaks muutuvad sõnumid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700