Autor: Best Marketing • 13. detsember 2022

Noored koputavad asjade ületarbimisel suunamudijate südametunnistusele

Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) kooliõpilaste videokonkurss mini Negavatt otsis sel aastal ideid ületarbimise vähendamiseks. Mitmes videos toodi esile suunamudijate roll ületarbimise probleemis, kus promotakse asju, mida meil ei ole vaja.

„Noored, kes on enim trendidest mõjutatud, mõistavad väga hästi, kuidas reklaam ja turundus nende tarbimist suunavad,“ sõnab Negavati projektijuht Anni Raie. „Mitmes videos toodi esile suunamudijate roll ületarbimise probleemis, kus promotakse asju, mida meil ei ole vaja. Läbivalt jäi kõlama sõnum, et kõige olulisem on väärtustada aega koos sõprade ja lähedastega, mitte asju – nii on meil rõõmsam ja lihtsam elada,“ lisab Raie

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700