Autor: Maarit Eerme • 7. detsember 2022

Thimon de Jong: kriisidest väljatulekuks on vaja arendada enda emotsionaalset intelligentsust

Novembri lõpus Stockholmis toimunud Mercuri International Research’i poolt korraldatud Põhjamaade suurimal müügikonverentsil tõi Utrechti Ülikooli sotsiaalpsühholoogia professor Thimon de Jong välja paar mõtet, mis on inimeste jaoks tulevikus tähtis ning millele tasub tähelepanu pöörata.
Utrechti Ülikooli sotsiaalpsühholoogia professor Thimon de Jong.

Luua tuleb vaimse tervise strateegia

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700