Autor: Best Marketing • 5. detsember 2022

Ained postiga? MTA teavituskampaania hoiatab keelatud ainete tellimise eest

Maksu- ja Tolliamet (MTA) käivitas kampaania „Ained postiga? Arvesta karistusega.“, mille eesmärk on tõsta teadlikkust ja hoiatada, et posti teel keelatud ainete tellimine toob kaasa karistuse.

MTA uurimisosakonna narkotalituse juhi Raul Koppelmaa sõnul on internetikaubanduse kasvuga aasta-aastalt suurenenud ka posti teel erinevate keelatud ainete tellimine: „Välismaalt kaupa tellides tuleb kindel olla, et see on lubatud. Näiteks teatud aineid, mida on Eestis lubatud osta vaid retseptiravimina, ei tohi välismaalt ilma retseptita tellida. MTA jälgib regulaarselt piiriülest kaubandust ja üha sagedamini avastame saadetiste seast keelatud aineid, mis toob tellijale kaasa kriminaalmenetluse,“ sõnas Koppelmaa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700