Autor: Best Marketing • 1. november 2022

Eesti suurim tele- ja raadioettevõte Duo Media Networks jõuab iga päev üle poole miljoni eestimaalaseni

2020. aasta oktoobris loodud Duo Media Networks OÜ-l lõppes esimene täispikk tegevusaasta, mil toimus ka äriühendus emaettevõtja kontserni kuuluva Kids Network Television OÜ-ga, mille tulemusena opereerivad alates 2021. aasta maikuust mõlema ettevõtte telekanalid Duo Media Networks OÜ all.
Duo Media Networksi juht Jüri Pihel.
Foto: Andras Kralla

Duo Media Networks on Baltikumi suurim televisiooniettevõtte, opereerides 17 telekanalit 31 riigis ja seitsmes keeles, sh Kanal 2, Duo 3, Duo 4, Duo 5, Duo 6, Kidzone, Filmzone, Smartzone jt. Käesoleval majandusaastal lisandusid Duo Media Networks OÜ telekanalite hulka Kanal 7, Kanal 7+ ja Kino 7, mis on mõeldud vene keelt kõnelevale vaatajale, pakkudes kvaliteetsed vene saateid, sarju ja filme ning vene keelne lastekanal Semejka.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700