Autor: Best Marketing • 11. oktoober 2022

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsi esinejatena lisandusid puidu-, toidu- ja mööblitööstur

Tänavune Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents toimub juba 2. novembril Tallinnas KUMU auditooriumis. Tutvu konverentsi programmiga, mille esinejate nimekirja lisandusid Yooki juht Katre Kõvask, Tarmeko juht Jaak Nigul ja Graanul Investi tegevjuht Raul Kirjanen.

Seekordne konverents otsib (ja kindlasti ka leiab) vastuse küsimusele, kuidas kommunikeerida jätkusuutlikkuse ja rohepöördega seotud teemasid selgelt ja usutavalt ning kuidas kujundada auditooriumi arvamust nii, et rohepöördest ei saaks tagasipööre.

Konverentsi avab ettevõtjate paneel, kus Yooki juht Katre Kõvask, Tarmeko juht Jaak Nigul ja Graanul Investi tegevjuht Raul Kirjanen arutlevad, mida annaks jätkusuutlikkuse ja roheteemade kommunikatsioonis parandada.

Konverentsi kogu info ja programmi leiad SIIT. Registreeru konverentsile soodushinnaga juba täna SIIN. Soodushind kehtib kuni 18.10.2022.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700