Autor: Best Marketing • 26. september 2022

Selgusid Eesti Disainiauhinnad 2022 võitjad

Reedel, 23. septembri õhtul kuulutati Eesti Disainiauhinnad (EDA) 2022 auhinnatseremoonial välja konkursi võitjad. Konkursil võidutses tänavu disainiagentuur Velvet.
Pärtel Vurma disainiagenuurist Velvet.

Velvet noppis auhindu kategooriates Graafiline ja digitaalne disain: Kultuuriline ja lingvistiline mitmekesisus ning Graafiline ja digitaalne disain: Jätkusuutlik areng ning Elumuutev disain. Kahes viimases pälvisid nad võidu ‘‘Educase‘‘ ehk Meeltemättaga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700