Autor: Laura Reiter • 8. juuni 2022

Seksiostuvastane kampaania „Mõtle õige peaga“ kummutab juurdunud müüte

Äsja alanud sotsiaalkampaania “Mõtle õige peaga” eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust seksiäri negatiivsetest mõjudest ning vähendada seksi ostmist Eestis. Kampaania sündis koostöös Eluliini, Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskuse ning agentuuriga Havas, kes lõi kampaania loovidee ja toetab kommunikatsiooniga sõnumi viimist avalikkuseni.
Loovlahenduse puhul tuli leida sihtgruppi kõnetav ja mõtlema panev sõnum ning teha visuaal, mis püüaks tähelepanu.

Kampaania on suunatud eelkõige noortele, keda võidakse mõjutada seksi ostmise suunas, aga informeerib ühiskonda ka laiemalt. “Meie eesmärk on pöörata tähelepanu seksi ostmisega kaasnevatele probleemidele, eelkõige prostitutsiooni kaasatute suhtes,” selgitab inimkaubanduse ekspert ja MTÜ Eluliin juhatuse liige Eda Mölder ja lisas, et soovivad inimestele teadvustada, mis selle äriga kaasnevad: inimkaubandus, väärkohtlemine ja vägivald.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700