Autor: Laura Reiter • 9. november 2021

Nädala kampaania: sõnaväega perevägivalla vastu

Mittetulundusühingud Eluliin ja Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskus (ENUT) koostöös agentuuriga Havas kutsusid ellu perevägivallavastase teavituskampaania „Sõnavägi“, millega kutsutakse koguma allkirju petitsioonile, et teha Riigikogule ettepanek luua terviklik perevägivallavastane riiklik strateegia.
Sõnaväe kampaaniast on juba osa võtnud Arkadi Popov, Ilmar Raag, Konstantin Vassiljev, Märt Pius ja Rain Tolk.

Turunduskommunikatsiooniagentuur Havas on tegelenud perevägivalla teemadega varemgi ja seda mitmete erinevate nurkade alt. Esmalt korraldas Havas kampaania „Meie aja kangelane“, millega pakkus abi ja toetust vägivalla all kannatavatele naistele, teine kampaania „Sinul Tähtede sõda, naabril kodusõda“ sai inspiratsiooni esimesest koroonaviirusest tingitud karantiinist, mil paljud eestlased istusid olude sunnil kodus ning vaatasid erinevaid filme ja sarju. Kolmas kampaania „Meeskuju“ oli suunatud eeskätt vägivalla toimepanijatele, pakkudes neile lahendusi ja tuge vägivallatsüklist väljumiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700