Autor: Best Marketing • 8. juuni 2022

GALERII: Sotsiaalmeedia konverents

7. juunil toimus Tallinnas L'Embitu hotellis järjekordne sotsiaalmeedia konverents. Päeva juhtisid podcasti "Täitsa pekkis" asutajad ja saatejuhid Katrin Hinrikus-Karu ning Mihkel Vetemaa.

Konverentsil sai muu hulgas kuulda ja näha, kuidas kasutada erinevaid sotsiaalmeediaplatvorme, kuidas nende abil efektiivsemalt oma tooteid ja teenuseid müüa ning millised on sotsiaalmeedia trendid. Lisaks sai ammutada inspiratsiooni ja kasulikke nippe, kuidas oma sotsilaalmeediakontosid atraktiivsemaks teha ning kuulda teiste edulugusid ja case study'sid.

Vaata galeriid:

7JUN2022 Sotsiaalmeedia konverents 2022. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Suur tänu toetajatele, esinejatele ja osalejatele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700