Autor: Best Marketing • 22. aprill 2022

Menukas koolitusprogramm "Õpi koos Google'iga" aitab ettevõtjatel parendada digioskusi

Tasuta eestikeelne koolitusprogramm “Õpi koos Google’iga” võimaldas eelmisel aastal üle 9000 Eesti ettevõtjal parandada digioskusi ja kasvatada konkurentsivõimet. Vastamaks nõudlusele, korraldab Google koolitussarja uuesti, eesmärgiga anda ettevõtlikele inimestele tasuta praktilisi teadmisi digiturundusest. Uuendusena on sel aastal lisandunud koolitus küberturvalisusest.
Eelmise aasta koolitusel osalenud „Salt’s Up“ soolapoe omanik Piret Ilver.

Koolitusprogrammi korraldab Google koos Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, EASi ja KredExi ühendasutuse ning Maakondlike Arenduskeskustega. Koolitused on tasuta ja mõeldud eelkõige ettevõtjatele, kuid osaleda võivad kõik soovijad, kes tahavad täiendada oma digioskusi. Selle aasta koolitusprogramm algab 3. mail ja registreerida saab aadressil www.digioskused.ee.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700