Autor: Best Marketing • 29. märts 2022

Tradehouse tutvustas Nautica keskuses oma uut identiteeti ja avas laienenud kaupluse

Põhjamaade suurima ilutoodete valikuga Tradehouse tuli täna avalikkuse ette oma uue brändinguga, mis juba nädal aega tagasi kutse saanud inimestes uudishimu äratas. Pidulik uue brändi esitlus leidis aset Nautica kaubanduskeskuses, kus avati laienenud Tradehouse’i kauplus ja tutvustati ettevõtte värvikirevat uut nägu.
Õhtut juhtis sarmikas Saara Pius.
Foto: Elise Ellermaa

2020. aasta detsembris jõudis avalikkuse ette uudis, et BaltCap omandas enamusosaluse Eesti suurimast ilukaubamajast. Uutest lennukatest plaanidest ja välisturgudele laienemise suunast tulenevalt oli ettevõtte tegevjuhi Laura Kuldkepi sõnul ainuõige aeg viia Tradehouse’is läbi värskenduskuur uue brändingu näol.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700