Autor: Best Marketing • 25. veebruar 2022

Elisa sulges reklaami edastamise RTR, PBK ja teistes Vene telekanalites

Käesoleva nädala teisipäeval, 22. veebruaril teavitas Elisa oma partnereid reklaami edastamise sulgemisest Vene telekanalites RTR, PBK, Ren TV, NTV Mir ja Dom Kino. Reklaamide eemaldamine kolmandate osapoolte poolt jõustub esimesel võimalusel.
Foto: Liis Treimann

“Tulenevalt Elisa teisipäevasest otsusest lõpetada leping ühe suurima Vene kanalite edasimüüjaga, võtsime vastu ka otsuse loobuda reklaamteenustest suurimates venekeelsetes kanalites. Reklaamide eemaldamine kolmandate osapoolte poolt jõustub esimesel võimalusel,“ teavitas Elisa meediasuhete juht Taavi Teder.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700