Autor: Äripäev • 22. veebruar 2022

Telekomid lõpetavad mitme Vene telekanali edastamise Eestis

Telekomifirma Telia omanike seas on Rootsi ja Soome riigid.
Foto: Andres Haabu
Telekomifirmad Telia ja Elisa teatasid, et lõpetavad mitme Vene telekanali, nagu PBK Eesti ja NTV Mir Estonia, edastamise Eestis.

Eestis on terava kriitika alla langenud nii telekomifirmad Vene propagandakanalite edastamise kui ka Eesti ettevõtted nendes kanalites reklaami ostmise eest. Suured telekomifirmad on hakanud seoses Ukraina kriisi süvenemisega sellele nüüd reageerima.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700