Autorid: Igor Rõtov, Laura Reiter • 17. veebruar 2022

Raul Rebane: Vene propagandakanalid on rahateenimisvahend reklaamimüüjatele ja kanalivahendajatele

Kommunikatsiooniekspert Raul Rebane tõstatas eelmisel nädalal probleemi, et meie kaabeltelevisioonipakkujate pakettides on vaikimisi sees ka selgelt Eesti riigivastase sisuga kanalid. Selles valguses käis Rebane Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates teema kohta lähemalt rääkimas ning jagas muu hulgas üldistatavalt ka oma nägemust Vene-Ukraina võimalikust sõjast.
Raul Rebane
Foto: Raul Mee

Rebase sõnul teleteenuste pakkujad kindlasti tema ettepanekuid praegu vastu ei võta. Ettepanek oli põhipakettidest Vene propagandameeida kanaleid välja võtta ning asendada need näiteks Soome YLE programmidega.  Vene propagandakanalid on Rebase sõnul ka Eesti valimisvõitluste relv. "See on rahateenimisvahend reklaamimüüjatele ja kanalivahendajatele," ütles ta Äripäeva hommikuprogrammis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700