Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 19. jaanuar 2022

META Advisory äriarendusjuht tööandja brändingust: pole mõtet teha kampaaniat, millesse oma töötajad ei usu

Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates käis külas kommunikatsioonibüroo META Advisory äriarendusjuht ja tänavuse Aasta Turundustegu konkursi žüriiliige Ann Hiiemaa, kellega tuli juttu tööandja brändingust.
Ann Hiiemaa ja Hando Sinisalu Äripäeva raadio stuudios.

Hiiemaa sõnul on tööandja brändingu puhul alati usutavam, kui töötajad räägivad ise enda kogemustest ettevõttes. "Sealjuures on aga oluline, et töötajad oleksid päriselt töökeskkonnaga rahul," nentis ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700