Autor: Best Marketing • 21. detsember 2021

Milliseid märksõnu, sündmusi, inimesi ja brände eestlased sel aastal Google'ist enim otsisid?

Igal aastal enne jõule avaldab Google edetabeli, mis olid lõppeva aasta populaarseimad otsingud ja märksõnad nende otsingumootoris. Võrreldes mullusega oli 2021. aasta veidi optimistlikum, vähem tooni andis koroonapandeemia ning esile tõusis sport ja poliitika.
Foto: Julia-Maria Linna

Kui läinud aastal püüdis Eesti inimeste tähelepanu peamiselt globaalne koroonapandeemia, siis tänavu pöördusid nad rohkem oma lemmikspordi ja meelelahutuse poole – kõige populaarsem otsingusõna oli „Euro 2020“. Inimeste meeli erutas veel poliitika, eelkõige tänu kohalike omavalitsuste valimisele, samuti pensionireform ja elektri hind. Paraku polnud pääsu ka koroonast ja pandeemiaga seotud teemadest, esikümnesse mahtusid jätkuvalt otsingusõnad nagu „Terviseamet“ ja „Digiregistratuur“.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700