Autor: Hando Sinisalu • 3. november 2021

Turundust mõjutavad trendid vol 2: sujuv kliendikogemus e-kanalites muutub järjest olulisemaks

Best Marketing alustas artiklisarjaga, mis võtab vaatluse alla turundust lähiajal mõjutavad trendid. Uurisime erinevate Eesti ettevõtete turundusjuhtidelt, milline globaalne ja kohalik trend mõjutab äri ja turundust järgmise viie aasta lõikes kõige rohkem.

Teises osas võtame vaatluse alla kaubanduse ja telekomi trendid.

Argo Kubja
Foto: Barbora
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700