Autor: Best Marketing • 14. oktoober 2021

Valitsuse kommunikatsioonibüroo sai uue juhi

Vabariigi Valitsuse kommunikatsioonibüroo uueks juhiks saab seni ajutiselt büroo direktori ülesandeid täitnud Liis Velsker.
Vabariigi Valitsuse kommunikatsioonibüroo uus juht Liis Velsker

Valitsuse kommunikatsioonibüroo eelmine juht Eero Raun teatas mais ametist lahkumisest, kirjutab ERRi uudisteportaal. Raun lahkus struktuurimuudatuse tõttu, millega valitsuse kommunikatsioonibüroo ja strateegilise kommunikatsiooni osakond lahku löödi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700