Autor: Best Marketing • 14. oktoober 2021

Tradehouse Ilukaubamaja sai uue turundusjuhi

Tradehouse Ilukaubamaja turundust asus juhtima aastaid ilu ja moe valdkonnas töötanud ja tegutsenud Reelika Rannamaa, kelle jaoks on need teemad väga südamelähedased ning seega on ilukaubamajaga liitumine olnud loomulik ja loogiline valik.
Tradehouse Ilukaubamaja turundusjuht Reelika Rannamaa

“See annab mulle võimaluse teha iga päev midagi, mis on minu jaoks oluline ja paneb silma särama. Tradehouse Ilukaubamaja põhiväärtused ning visioonid meeldivad mulle - meil on asjadest sama nägemus ja ühesed tõekspidamised. Lisaks on ettevõte läbi tegemas suuri muutusi, millega tuleb viia ka kogu turundus uuele tasemele,” sõnab Rannamaa, ja lisab, et see kõik on tema jaoks suur ja põnev väljakutse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700