Autor: Laura Reiter • 12. oktoober 2021

Tööandja bränding Rimis ja Maximas: parimad brändisaadikud on oma töötajad

Rimi Eesti Food AS-i vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats ja Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel rääkisid, kuidas nad praegusel ajal, mil tööjõupuudus on suureks probleemiks, oma ettevõttes tööandja brändingut teevad, uusi töötajaid püüavad ja olemasolevaid motiveerivad.

Maxima turunduse ja avalike suhete osakonna juhi Tiia Schapeli sõnul on jaekaubandus alati olnud valdkond, kuhu on keerulisem leida töötajaid kui mõnda muusse valdkonda, mis tegeleb klientide teenindamisega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700