Autor: Best Marketing • 16. september 2021

Riigikogu endine avalike suhete juht liitus kommunikatsiooniagentuuriga Agenda PR

Riigikogu endine avalike suhete juht Anu Adra-Entsik ühines septembris kommunikatsioonibürooga Agenda PR.
Anu Adra-Entsik

„Olles liitunud Agenda PR professionaalse meeskonnaga, saan kasutada oma pikaaegset avaliku sektori kommunikatsiooni juhtimise kogemust,“ ütles Anu Adra-Entsik. „Loodan, et saan oma energiat ja ideid panustades aidata kaasa ettevõtte klientide eesmärkide saavutamisele ning ühiskonnale lisaväärtust pakkuvate erinevate kommunikatsiooniprojektide loomisele.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700