Autor: Hando Sinisalu • 23. juuli 2021

Idufirmad on Marsilt, agentuurid Veenuselt

Miks idufirmad nii harva agentuuride teenuseid kasutavad ja eelistavad selle asemel hoopis oma turundustiime arendada? Üks põhjus on see, et traditsiooniline agentuuri-kliendi koostöömudel on mõeldud suurte B2C ettevõtete jaoks ja idufirmade jaoks jääb niisugune mudel liiga kohmakaks. Best Marketing rääkis sel teemal mitmete ekspertidega erinevatest riikidest.
Nii idufirmadel kui ka agentuuridel mõlemal on väga ägedad kontorid
Foto: Wespa Spaces co-working hub in Zagreb

Asi ei klapi juba sõnavara mõttes. Agentuurid pakuvad turundust ja reklaami, aga idufirmad vajavad kasvu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700