Autor: Helen Külaots • 10. juuni 2021

Remarketing tänasel kujul kaob, Facebooki piksel muutub. Kuidas edasi turundada?

Aastal 2022 ootab digiturundajaid viimase aja suurim muudatus: ostuteekonna jälgimine eri platvormide vahel senisel kujul lakkab. Inglise keeles nimetatakse seda ka poeetiliselt “cookie apocalypse”. Kuidas edasi, millised on alternatiivid ja uued võimalused ostuteekonna jälgimiseks? Adformi Baltikumi müügidirektor Matis Metsala andis nõu ja selgitas olukorda.
Adformi Baltikumi müügijuht Matis Metsala Passwordil
Foto: Raul Mee

Mis on üldse küpsis?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700