Autor: Best Marketing • 4. mai 2021

Pöide Pruulikoda toob turule gluteenivaba õlle

Saaremaal tegutseval Pöide Pruulikojal on valmis saanud ebatraditsiooniline gluteenivaba õlu, mis erinevalt tavapärasest õllest ei sisalda nisu või rukist. Uudse kontseptsiooniga õlle – nimega Hernesaks – peamine tooraine on kikerhernes.
Gulteenivaba õlu Hernesaks
Foto: Valmar Voolaid

Inimeste tundlikkus või talumatus gluteeni suhtes on aina levinum nähtus. Arenev toidu- ja joogimaailm loob uusi trende, et nendele inimestele pakkuda häid alternatiive. Pöide Pruulikoja eestvedajad nägid selles põnevat väljakutset: luua õlu tarbijatele, kel on gluteenitalumatus või kes lihtsalt soovivad seda oma menüüs vältida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700