Saaremaal tegutseval Pöide Pruulikojal on valmis saanud ebatraditsiooniline gluteenivaba õlu, mis erinevalt tavapärasest õllest ei sisalda nisu või rukist. Uudse kontseptsiooniga õlle – nimega Hernesaks – peamine tooraine on kikerhernes.
Inimeste tundlikkus või talumatus gluteeni suhtes on aina levinum nähtus. Arenev toidu- ja joogimaailm loob uusi trende, et nendele inimestele pakkuda häid alternatiive. Pöide Pruulikoja eestvedajad nägid selles põnevat väljakutset: luua õlu tarbijatele, kel on gluteenitalumatus või kes lihtsalt soovivad seda oma menüüs vältida.
Tehisintellekt muudab kõike, alates sellest, kuidas me töötame ja suhtleme, kuni selleni, kuidas me reklaamime. Ometi püsib tõde, et brändi ei ehitata ilma inimesteta. OpenAI värske kampaania kinnitab seda hästi ja näitab, et isegi tehnoloogiaettevõtted rõhutavad nüüd inimlikkust, mitte masinat.