Autor: Laura Reiter • 23. aprill 2021

Best Marketing Clubis G4S Eesti

Best Marketing Clubi üritustesarja kolmas ja ühtlasi viimane esineja on turvafirma G4S Eesti ASi standardlahenduste divisjoni direktor Tarmo Pärjala, kes tutvustab 30. aprillil toimuvas ettekandes uuendusliku suitsu- ja vinguanduri Nublu turuletoomist, mis pälvis eelmisel aastal ka Aasta Turundusteo tiitli.
Nutika suitsu- ja vinguanduri Nublu turuletoomine tõi Aasta Turundusteo tiitli

2019. aastal turule toodud nutikas Nublu suitsu- ja vinguandur on muutnud vähemalt kolme turvalisuse teemalist paradigmat:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700