Autor: Best Marketing • 22. aprill 2021

Advokaadibüroo LEXTAL turundust hakkab juhtima Kertu Irves

Eesti ühe juhtivaima advokaadibüroo LEXTALi turundust hakkab vedama pikaajalise rahvusvahelise turunduskogemusega Kertu Irves.
Kertu Irves
Foto: Kristi Tyvi

Kertu on varasemalt töötanud TV3-es ja Ekspress Meedias ning omab pikaajalist rahvusvahelise turunduse kogemust. Lisaks eelpool mainitule on tema südameasjaks Eesti turism - just sellepärast koolitab ta koos Viirelaiu omaniku Priit Villemsoniga Eestimaa turismiettevõtteid turunduse ja teeninduse valdkonnas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700