Autor: Best Marketing • 19. aprill 2021

Uus Buduaari brändijuht on Katrin Tust

Alates tänasest asub Buduaari brändijuhina ametisse Katrin Tust, kes hakkab juhtima Buduaari toimetust, koordineerima Buduaari veebiplatvormi tööd, arendama Buduaari tooteid ning seisab hea ajakirja Buduaar valmimise eest.
Buduaari brändijuht Katrin Tust

„Mul on suur rõõm, et TV3 Grupiga on liitunud taas üks särav ja võimekas inimene, kes vastutab edaspidi Buduaari brändi-, äriarenduse ja toimetusega seotud eesmärkide eest. Katrin Tusti eelnev töökogemus annab selleks väga head eeldused ning usun, et meid ootab ees edukas koostöö,“ märkis TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700