Autor: Best Marketing • 12. märts 2021

Veebruarikuu parima otseposti saatis Tartu Kaubamaja

Veebruaris rõõmustas Tartu Kaubamaja linlasi isuäratava ,,Ainult head maitsed’’ kampaanialehega, mis pälvis Omniva poolse tunnustuse kuu parima otsepostitusena.

Veebruar oli Tartu Kaubamajas toidukuu, mil juhiti tähelepanu sealsetele restoranidele ja toidukauplustele. ,,Konkreetne otsepostitus jäi silma värske disainiga, mis on Tartu Kaubamajale omane, kuid viimaste moetrendide asemel oli fookus hoopis maitsval toidul,’’ selgitas Omniva reklaamiteenuste osakonna juhataja Liisa Järsk veebruari parima otseposti edu saladust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700